​Telefon: 22 833 933

Vi er OME-godkendte​

Erfaren udskiftning af bilrude og reparation af stenslag

Med over 20 års erfaring er vi specialister i reparation og udskiftning af forruder til biler. Vi tilbyder reparation af stenslag og udskiftning af bilrude for kunder i Slangerup, Ølstykke, Frederikssund og resten af Nordsjælland til en fair pris, og vi kan også hjælpe dig med en ny forrude på den firehjulede.

Autoglas dækker over en bred vifte af bilruder såsom forruder, bagruder og sideruder. Alt vores autoglas er OME-godkendt, og dermed er vores bilruder godkendt i hele Europa, så du kan være helt tryg ved at sætte dig bag rattet.

Udskiftning af forrude fra original producent

Vi benytter ikke autoglas fra Kina, og alle vores lister og clips er originale reservedele, ligesom vores autoruder kommer fra de samme pålidelige leverandører, som bilproducenterne selv benytter.

Når du afleverer din bil, tager det os omkring to timer at lave rudeskift, før du kan hente bilen igen med en ny bilrude. Den sidste time er ikke til rudeskift, men derimod udelukkende til tørring af limen.

Vi tilbyder udskiftning af forrude og andre bilruder på alle bilmærker. Vi er godkendt af forsikringsselskaberne og kan ordne alt vedr. forsikringssager.


Ofte stillede spørgsmål om udskiftning af bilrude

​Vi får tit stillet de samme spørgsmål om rudeskift fra vores kunder, og derfor har vi samlet de hyppigste her.

Kan du alligevel ikke finde svar på dit spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på tlf. 22 83 39 33.​

​​​Er jeres autoglas originale?

​Når du får udskiftet dine bilruder hos en autoriseret autoforhandler, vil han typisk bestille en ny forrude hos den samme fabrik, som vi bruger.

Der er således ikke tale om første-, anden- eller tredje-sortering hos os, men derimod autoglas af god kvalitet.


Er jeres pynte- og gummilister originale?

Ja, alle vores lister og clips er originale for at sikre, at du som kunde får den bedste kvalitet.

Hvordan er garantien på jeres autoruder?
Garantien på vores autoruder er nøjagtig den samme, som den ville være, hvis de blev monteret hos den originale autoforhandler. Garantien sikrer dig mod fejl i glasset samt fejlmontering.

Hvorfor vælge jer frem for autoforhandleren?
Vi monterer mange bilruder hver dag, hvorimod en autoforhandler ofte nøjes med blot en håndfuld bilruder om ugen. Vi er kort sagt eksperter i rudeskift.

Kontakt os for hurtig reparation af stenslag
Kontakt vores værksted i Slangerup på tlf. 22 83 39 33 eller via mail på mail@auto-ruden.dk, hvis din bil har fået et stenslag, og du ønsker en ny bilrude monteret – hurtigt og til en attraktiv pris!

OBS! Priserne på udskiftning af forrude ligger ml. 1.500 kr. og 7.500 kroner (ekskl. moms). Kontakt os endelig for en specifik pris på lige netop din rude.

ÅBNINGSTIDER

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Weekend

08:00 - 15:00​

​07:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

07:00 - 16:00​

07:00 - 14:00​

Kontakt os for hjælp​

AUTO-RUDEN

Banegraven 8,

​3550 Slangerup

Telefon: 22 833 933

E-mail: mail@auto-ruden.dk

CVR: 27294545

Auto-ruden.dk v/Henrik Helge Reeslev

​Søgårdsvej 8,

3550 Slangerup