​Telefon: 22 833 933

Vi er OME-godkendte​

Få tonede ruder med solfilm fra Sun-Gard

AUTO-RUDEN har 15 års erfaring med montering af solfilm, og vi bruger naturligvis kun de bedste produkter på markedet såsom det anerkendte mærke Sun-Gard.

Du kan få både metalliseret og pigmenteret solfilm hos os, og vi afmonterer naturligvis dørbeklædningerne, så du får et flot resultat hele vejen rundt.

Vi tilbyder montering af solfilm på din bil i Slangerup, Ølstykke, Frederikssund og resten af Nordsjælland til en attraktiv pris.

Solfilm giver din bil et individuelt og distinkt udseende, og vælger du solfilm fra Sun-Gard, får du en række yderligere fordele med i pakken.

Behageligt og køligt indeklima med solfilm

På en varm sommerdag kan luften i en bil hurtigt komme op på meget høje temperaturer, hvorefter indeklimaet bliver næsten ulideligt for alle.

​Med solfilm fra Sun-Gard reduceres strålingsvarmen fra sollyset omgående med op til 67 %, således at køreturen bliver mere behagelig for både chauffør og passagerer.

Film til ruder beskytter mod ultraviolette stråler

UV-stråling er ikke blot skadeligt for helbredet. Det er også skadeligt for en bils indtræk, eftersom at det langsomt bliver bleget af sollyset.

Med solbeskyttelsesfilm fra Sun-Gard absorberes intet mindre end 99 % af den skadelige ultraviolette stråling.

Derved beskytter du familiens helbred samtidig med, at du bevarer bilindtrækkets elegante og velplejede udseende!

Solfilm sikrer mod splintring af ruden

Ved en ulykke kan bilens passagerer blive kvæstet af tusindvis af små glassplinter. Bilens indtræk kan på samme måde blive beskadiget af glassplinter ved et indbrud i bilen.

Solfilm fra Sun-Gard hjælper med at holde bilens ødelagte rude sammen, således at der ikke spredes splinter rundt om i bilen, som du selv eller dine nærmeste kan komme til skade på.

​​

Forebyg indbrud med tonede ruder

Biltyve er forsigtige og løber ofte kun risikoen, når de kan se, at der er noget værdifuldt at stjæle i din bil.

Med solbeskyttelsesfilm fra Sun-Gard er det dog vanskeligt at se ind i bilen grundet de tonede ruder, og derved vil solfilmen ofte virke forebyggende mod indbrud. Vi kalder det for indsynssikring – tyvene kalder det irriterende.


​Kontakt os for en pris på solfilm til din bil

​Kontakt os på enten tlf. 22 83 39 33 eller send en mail til os på mail@auto-ruden.dk, hvis du ønsker at bestille tid til montering af solfilm i Slangerup, Nordsjælland.

Du kan også bruge nedenstående kontaktformular til at indhente et 100 % uforpligtende tilbud på film til vinduer. Vi ser frem til at høre fra dig!

OBS! Vi har priser på ml. 600 kroner og 5.000 kroner (ekskl. moms) afhængig af opgaven. Den præcise pris afhænger af bilmodellen samt antallet af bilruder, der skal have solfilm monteret.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Weekend

08:00 - 15:00​

​07:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

07:00 - 16:00​

07:00 - 14:00​

Kontakt os for hjælp​

AUTO-RUDEN

Banegraven 8,

​3550 Slangerup

Telefon: 22 833 933

E-mail: mail@auto-ruden.dk

CVR: 27294545